Maart 2012

zondag 11 maart 2012

Thang-ka News Maart 2012

Hallo,

Hier weer enkele nieuwtjes vanuit Dienne.

Promotie Pack materiaal

De lente staat weer voor de deur, het zonnetje begint ons te verwarmen en we profiteren volop van geweldige vluchten boven het Cantalgebergte dankzij de eerste voorjaarsthermieken. We stellen momenteel een PROMOTIE voor op zowel nieuw als tweedehands-materiaal om jullie mee te laten genieten van deze leuke momenten.

We geven jullie een korting van 15 % voor elke volledige uitrusting met nieuw materiaal :

zeil + sellette+ reserveparachute naar keuze uit het volledige gamma van onze partners Sky parapgliders, MCC Aviation, Ozone, Nervures en Sup’air.

Meer info hier : www.parapente-auvergne.fr/ecole-parapente/shop/parapente-126/

Voor een uitrusting tweedehandsmateriaal heb je bij aankoop van een tweedehandszeil de mogelijkheid je een tweedehandssellette Access Airbag + een reserve-parachute MCC light aan te schaffen voor de prijs van 550 € hetzij een korting van meer dan 50 % op de nieuwprijs. (nieuwprijs 545€ + 575 € = 1120 €)

Alle aangeboden zeilen zijn in goede tot uitstekende staat en genieten reeds van aanzienlijke kortingen (tot -70 %). Je vindt alle info en de fiches van de revisies op onze website : www.parapente-auvergne.fr/ecole-parapente/shop/koopjes-tweedehandsmateriaal/article/parapentes-195

Deze kortingen zijn geldig voor alle bestellingen of aankopen voor 30/04/2012 en zolang de voorraad strekt. Aarzel niet ons te kontakteren voor meer informatie.

Stage Pyreneëen

Dit jaar wordt de stage naar de Pyreneëen in een volledig nieuw kleedje gestoken. Naargelang het niveau en de verlangens van de deelnemers kan de stage geheel of gedeeltelijk aan de spaanse kant van de Pyreneëen doorgaan. Dit geeft de mogelijkheid om te gaan vliegen op geweldige sites zoals Ager, Castejon de Sos of Organya die allen bekend zijn wegens hun enorme rendement en een resem onvergetelijke vluchten. Mis deze unieke gelegenheid niet om mee te gaan van 28/05/12 tot 01/06/12. Inschrijvingen voor 30/04/12.

Meer informatie op : www.parapente-auvergne.fr/ecole-parapente/parapentestages/article/stages-op-verplaatsing

De reis naar de Balkan

Na het avontuur in Kazachstan in 2010 en de reis naar Andalousie in 2011 trekken we dit najaar weer naar het buiteland. We gaan op ontdekking naar Albanië en Macedonië, 2 fantastische parapentebestemmingen, gelegen tussen Italië en Griekenland.

Deze regio opent zich momenteel voor toeristen maar is voor de meesten onder jullie waarschijnlijk nog onbekend gebied.

5 goeie redenen om met ons mee te gaan deze herfst.

een zacht klimaat met ideale vliegcondities in de herfst

een regio zeer rijk aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden

2 landen volop in evolutie maar momenteel nog goedkope vakantiebestemmingen

je gaat er waarschijnlijk niet in je eentje naartoe

adembenemend mooie vliegplaatsen in overvloed

Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan om met Thang-ka op ontdekking te gaan. De reis gaat door van zaterdag 20/10/12 tot zondag 28/10/12 of van zaterdag 27/10/12 tot zondag 4/11/12, naargelang de mogelijkheden van de meerderheid van de deelnemers. Zo kunnen we gedurende 9 dagen volop genieten van magische vluchten en van de schoonheid van deze 2 landen, onder begeleiding van Jo.

Je krijgt alle informatie in de volgende Thang-ka News.

Sportieve groetjes

Het Thang-ka team.