februari 2013

woensdag 20 februari 2013

Thang-ka News februari 2013

Hier weer enkele nieuwtjes van het Thang-ka front tijdens de koude winterdagen.

Arthur, the movie

Begin februari kwam Arthur aan in de Cantal. We brachten hem mee van de Alpen, door sneeuw en hagel, weer en wind naar Drils. Een buggy op een aanhangwagen en een rolmops op het dak van de landrover, dat was het dan. Maar enkele uren later, na veel gesjor, getrek en gesleur, zag het er al helemaal anders uit.
Bekijk gerust de aankomst van Arthur in de Cantal

Wijzigingen voor de gîte.

Sinds vorig jaar zijn er een aantal dingen veranderd voor wie in de gîte logeert.
Neen, de prijzen hebben we niet opgetrokken, het is nog steeds 16 € / nacht en 110 € / 7 nachten.
De donsdekens zijn vanaf 2013 echter niet meer in de prijs inbegrepen.
We hebben een opsplitsing gemaakt tussen de formule
- "comfort" (met onderlaken en oorkussen met hoes), die in de prijs inbegrepen is en waarbij je je eigen slaapzak of donsdeken met hoes meebrengt
- "prestige" waarbij je bed opgemaakt wordt met een donsdeken met hoes, 2 handdoeken, een washandje en pantoffels, deze formule kost nu 10 € / persoon / verblijf.
Je kan deze opties direct op de inschrijvingsfiche aankruisen.

En nog meer Albanië en Macedonië.

Het 2de en 3de filmpje van onze reis naar Albanië en Macedonië zijn eindelijk in kannen en kruiken en vanaf vandaag ook te bewonderen op de website. Volg onze avonturen in de Balkan, magische vluchten, leuke uitjes en adembenemende landschappen.

Je vindt de filmpjes onderaan de pagina

Facebook

Wie het reilen en zeilen van Thang-ka op de voet wil volgen kan ook terecht op onze facebookpagina die we sinds begin dit jaar regelmatig voeden met allerlei weetjes en zoveel mogelijk up-tu-date houden.

Neem een kijkje op de Facebookpagina van Thang-ka

Nieuw materiaal.

Sky Paragliders heeft intussen een nieuwe Fides 4 uitgebracht, een pareltje.
Net als zijn voorganger de Fides 3 is dit zeil gehomologeerd in A en biedt het een grote passieve veiligheid. Leuk, licht en luchtig zijn de grootste kwaliteiten. Zeker te proberen dus!

Meer info over Fides 4

Stage Pyreneëen

Zoals elk jaar gaan we dit jaar in juni weer voor een weekje op stage in de Pyreneëen. Dit is een stage waarbij we in 2 gîtes slapen zodat we in verschillende valleien kunnen gaan vliegen. We verwachten dat je een zekere autonomie hebt wat opstijgen en landen betreft als je wilt meegaan zodat er zonder problemen croskes en thermiekvluchten kunnen ingelast worden. Dit wordt zeker weer een memorabele week waar iedereen zich volop kan uitleven wat vliegen en amusement betreft.

Meer info over de stages op verplaatsing

Sportieve groetjes en tot binnenkort

Het Thang-ka team.