Spanje 2016

jeudi 4 août 2016

Objectieven

Thang-Ka neemt je deze herfst mee voor een stage van 8 of 15 dagen naar het centrum van Spanje in de buurt van Piedrahita en / Ager.

Piedrahita
Hierover lezen we op de verschillende sites :
- un incontournable pour le cross !
- Wat betreft de gerenomeerde europese parapentesites is Piedrahita een mythe.
- een opmerkelijke bestemming met een groot potentieel voor cross, wereldwijd bekend.

Tijdens deze week of weken vliegen we op verschillende sites gekend om hun geweldige rendement het hele jaar door en daarenboven gelegen in magnifieke gebieden met telkens een ander adembenemend landschap rondom.

We profiteren van de dagen dat er minder goeie vliegcondities zijn om de talrijke spectaculaire vergezichten, historische monumenten en pittoreske dorpjes te bewonderen.
Alsof dit nog niet genoeg is kent Spanje natuurlijk een zeer smakelijke culinaire traditie, een zeer zonnig klimaat en schitterende vliegsites. De combinatie van al deze positieve punten maakt van dit land een must voor elke parapentist die wil genieten van ideale condities onder een blauwe hemel.

Inschrijvingsvoorwaarden.

- Volledig autonoom piloot zijn, niveau pilotenbrevet (Jo kan niet altijd aanwezig zijn bij het opstijgen en/of het landen).
- Over eigen materiaal beschikken (parapente, zitje, reserveparachute, helm, radio, vario,...).
- Een verzekering BA luchtvaart en een repatriëringsverzekering onderschrijven.

Logement en maaltijden.

We logeren in tenten die meegenomen worden in de Sloeffie die als basiskamp gebruikt wordt. Indien gewenst kunnen we eveneens afwisselen met enkele nachten in gîtes, B&B en leuke hotelletjes. We koken ons eigen potje of genieten van de lokale specialiteiten ter plekke naargelang de wensen van de deelnemers.

Vliegsites.

We proberen zeker te gaan vliegen in Piedrahita en indien mogelijk in Ager.
De vluchten kunnen gaan van rustige ploefkes ’s morgens tot oneindige soarings ’s avonds met tussenin de gigantische termieken van de namiddag en eventueel een cross voor de gemotiveerden.

De prijs en de data

- De prijs bedraagt 560 € / 8 dagen of 900 € / 15 dagen voor de organisatie en de begeleiding van de vluchten.
- Je neemt het vliegtuig tot Madrid, low cost vluchten zijn mogelijk.
- We halen iedereen op zaterdag 22/10/16 of 29/10/16 tussen 10h00 en 20h00 en brengen iedereen terug op zaterdag 29/10/16 of 05/11/16 tussen 10h00 en 20h00 op het vliegveld van Madrid.
- Voor het eten, slapen, de huur van een voertuig en andere kosten ter plekke leggen alle deelnemers (monitors en stagiaires) een pot samen.
- Deze reis is voorbestemd voor autonome piloten met eigen materiaal.
- De volhouderskorting kan hier niet toegepast worden.

Kontakteer ons gerust voor meer informatie !


Commentaires