Lanzarote 2015

mercredi 4 février 2015

JPEG - 54.5 ko

Objectieven

JPEG - 422 ko

Thang-Ka neemt je deze lente mee voor een stage van 8 of 15 dagen naar het zuiderse eiland Lanzarote, onze nieuwste bestemming voor 2015.

Tijdens deze week of weken vliegen we op verschillende sites aan zee of in het vulkanische binnenland, naargelang de meteo. Deze vliegsites zijn gekend om hun geweldige rendement het hele jaar door en zijn daarenboven gelegen in magnifieke gebieden met telkens een ander adembenemend landschap rondom.

We profiteren van de dagen dat er minder goeie vliegcondities zijn om de talrijke spectaculaire vergezichten, historische monumenten en pittoreske dorpjes te bewonderen.
Alsof dit nog niet genoeg is kent Lanzarote een zeer smakelijke culinaire traditie (tussen de spaanse tapas en de Marocaanse tajines), een zeer zonnig klimaat en schitterende vliegsites. De combinatie van al deze positieve punten maakt van dit eiland een must voor elke parapentist die wil genieten van ideale condities onder een blauwe hemel.

Inschrijvingsvoorwaarden.

JPEG - 25.4 ko

- Volledig autonoom piloot zijn (Jo kan niet altijd aanwezig zijn bij het opstijgen en/of het landen).
- Over eigen materiaal beschikken (parapente, zitje, reserveparachute, radio,...).
- Een verzekering BA luchtvaart en een repatriëringsverzekering onderschrijven.

Logement en maaltijden.

We logeren in gîtes, B&B en leuke hotelletjes. We koken ons eigen potje of genieten van de lokale specialiteiten ter plekke (geweldige visgerechten, mojos en plaatselijke wijnen om je duimen en vingers bij af te likken), naargelang de wensen van de deelnemers.

Vliegsites.

JPEG - 103 ko

We proberen zeker te gaan vliegen in
- Orzola - Mirador del Rio met landing op het strand
- Famara
- Mala (Arrieta)
- Tenesar
- Playa Quemada
- Macher
- en andere
De vluchten kunnen gaan van rustige ploefkes ’s morgens tot oneindige soarings ’s avonds met tussenin de gigantische termieken van de namiddag en eventueel een cross voor de meest gemotiveerden.

De prijs.

- De prijs bedraagt 450 € / 8 dagen of 810 € / 15 dagen voor de organisatie en de begeleiding van de vluchten.
- Je neemt het vliegtuig tot Lanzarote, low cost vluchten zijn mogelijk.
- We halen iedereen op zaterdagnamiddag 04 of 11/04/15 tussen 10h00 en 20h00 en brengen iedereen terug op zaterdag 11/04/15 of 18/04/15 tussen 10h00 en 20h00 op het vliegveld van Lanzarote.
- Voor het eten, slapen (ong. 15 € / dag), de huur van een voertuig en andere kosten ter plekke leggen alle deelnemers (monitors en stagiaires) een pot samen.
- Deze reis is voorbestemd voor autonome piloten met eigen materiaal.
- De volhouderskorting kan hier niet toegepast worden.

Data

JPEG - 268.5 ko

We halen iedereen op zaterdag en de eerste vluchten zijn gepland voor zondagmorgen. Van zaterdag 04 tot 11/04/15 of van zaterdag 11/04/15 tot 18/04/15 of 2 weken van zaterdag 04/04/15 tot 18/04/15, naargelang de beschikbare plaatsen.

We zijn zeker dat alle deelnemers aangenaam verrast zullen zijn door de ontdekking van dit geweldige eiland.
Aarzel niet een voeg je bij het Thang-ka team voor dit nieuwe avontuur in 2015.

Kontakteer ons gerust voor meer informatie !