Luchtdoop

zondag 24 juli 2016

Een onvergetelijke ervaringWat ?

Zonder voorkennis of speciale training kan je met een gediplomeerd monitor onmiddellijk de lucht in. Geen "sprong" zoals bij parachutisme maar een zalig en rustig zweven boven het geweldige landschap van het Cantalgebergte.
Voor iedereen toegankelijk vanaf 30 kg (minderjarigen met schriftelijke ouderlijke toestemming) tot 85 kg. Met kleine kinderen wordt er enkel gevlogen indien de minderjarige hier zelf mee instemt.
Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers mits reservatie enkele dagen vooraf voor wie alleen komt en een 3-tal weken voor groepen. Meer info in de rubriek HandIcare

Waar ?

De vluchten gebeuren rond Dienne, rondom de Puy Mary, op het skigebied van de Lioran of in de vallei van Brezons.
De plaats kan niet vooraf bepaald worden omdat dit afhangt van de windrichting en -sterkte.
Ook de duur van de vlucht is afhankelijk van de weersomstandigheden en ligt meestal tussen de 10 en de 25 minuten.

Tel ongeveer anderhalf uur voor een volledige rotatie (met de Landrover naar boven, een korte wandeling naar de startplaats, uitleg, installatie, voorbereiding en vlucht).

De prijs ?


zie "Tarieven".

Mee te brengen

Zorg voor stevige schoenen (geen sandalen of aanstekers) een warme pul en een windstopper (zelfs of windstille dagen vlieg je toch met een snelheid van rond de 30km/h dus wind voel je altijd).

Voorzie eveneens zonnecrème en lichte handschoenen, water en bescherming tegen de zon of de kou als er moet gewacht worden op de startplaats op de juiste condities om te vertrekken.
Reserveer best enkele dagen vooraf !


Navigation

Articles de la rubrique