Parapente

Zou je graag harmonisch door de lucht zweven met enkel het geluid van de wind die zingt in je oren en fantastische landschappen ontdekken op een andere manier ? Dan is parapente echt iets voor jou !
Parapente is een zweefsport die ontstaan is eind jaren 70 en die sindsdien in permanente evolutie is. Het gaat om een soepel profiel, een opblaasbaar zeil met verschillende caissons waaronder een sellette hangt die ons toelaat comfortabel te zitten tijdens de vluchten. De profielen worden steeds performanter en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.
Leonardo da Vinci droomde er reeds van maar nu is het een sport toegankelijk voor iedereen. Via een luchtdoop of tijdens een stage met een veilige en snelle opleiding, aangepast aan iedere deelnemer, opent het parapenten je de deur van de magische wereld van de vrije vlucht.


Articles publiés dans cette rubrique

vrijdag 2 februari 2018

Vliegsites

Gedraag je sportief en voorzichtig, respecteer de gewassen, de dieren, de omgeving en de eigenaars van de terreinen waarop we ontvangen worden.
Parkeer je auto buiten de privéterreinen en de weiden, op een plaats waar je het verkeer niet hindert.
Gebruik de officiële landingsterreinen, hinder (...)

vrijdag 2 februari 2018

Materiaal

Al het materiaal gebruikt in de school is gehomologeerd en in goede staat.
De schermen
We werken met verschillende constructeurs van parapentes die allen kwaliteitszeilen maken maar met verschillende temperamenten. Wij gebruiken en bieden zeilen aan van verschillende niveau’s (van debutant tot (...)

Navigation

Sous-rubriques