Thang-ka ?

mardi 5 février 2019


"Thang-ka" staat in Tibet voor een bewegende afbeelding, een mobiel schilderij, net als een landschap dat onder je voeten doorglijdt wanneer je door de lucht zweeft. Het is de wind die deze vaandels leven inblaast en hun boodschap meedraagt. Zo worden ook onze profielen geanimeerd door de wind die ons draagt.


Thang-ka, opleidingscentrum voor zweef- en vliegsporten, zag het daglicht in 1998 in het Centraal Massief. We zijn gevestigd midden in het vulkanisch natuurreservaat van het Cantalgebergte in het pittoreske dorpje Dienne. Met hun zachte relief en hun grashellingen zover het oog reikt, zijn de bergen van de Cantal ideaal voor alle soorten luchtactiviteiten.


Na jaren ervaring heeft het team van Thang-ka (parapente, paramoteur en ULM pendulaire instructeurs, gediplomeerd door de Franse staat), een manier van opleiden weten te ontwikkelen, die evenwichtig de verrukking van nieuwe sensaties koppelt aan het aanleren van efficiënte vliegtechnieken. We bieden opleidingen en luchtdopen aan met verschillende profielen die je toelaten de oudste droom van de mens te verwezenlijken : vliegen. We willen dan ook zelfstandige en verantwoorde piloten vormen die eveneens geloven in de magie van het zweven.

Van beginners tot doorwinterde piloten, droom eens lekker weg op onze site, alvorens te komen genieten van je eerste vluchten, in wat we hier noemen "la terre des grands espaces".

JPEG


Moest je enkele vragen hebben, aarzel dan niet ons te kontakteren, en wij verhelderen je met alle plezier.

Onze gegevens :

- thang-ka15@orange.fr

- 0033 6 62 18 82 60 (GSM)

We bedanken hier van harte Fabrice voor de technische ondersteuning en Peter en Vinch Vermeersch, Thierry Marsilhac en Elsje voor de foto’s.


Portfolio

JPEG - 44.8 ko