November 2014

zaterdag 9 mei 2015

Thang-ka News november 2014

Hallo,

Hier enkele nieuwtjes uit Dienne na het zomerseizoen van 2014,

Bedankt allemaal !

Ieder jaar doen we alles wat we kunnen om de kwaliteit van onze stages, de aangeboden produkten, onze lokalen en onze vliegsites te verbeteren. Het doet ons geweldig veel plezier dat jullie ons dit jaar talrijker dan ooit jullie vertrouwen schonken.

We willen iedereen bedanken die ons steun betuigde tijdens de moeilijke periode na het ongeval van Laurent, dit heeft ons echt veel geholpen. Ondanks dit incident en moeilijke weersomstandigheden kunnen we toch terugblikken op een geweldig zomerseizoen waarin we heel wat leuke mensen ontmoetten en onvergetelijke vluchten maakten.
We willen hiermee ook de hele ploeg bedanken, zowel monitors als helpende handen, voor hun ongelooflijke motivatie en hun tomeloze energie, met een speciale vermelding voor Dédé die er bij was van het begin tot het einde en zelfs daarna ...

Thang-ka steekt zich in een nieuw kleedje

We gaan uit ons dak !
We gaan verder met het verbeteren van onze lokalen en hebben intussen het dak van de school gehaald. We vervingen verschillende balken en binnenkort zal een dakraam van 3 op 4 m geïnstalleerd worden boven de ingang waarna alles ook geïsoleerd zal worden. We hopen jullie in 2015 te kunnen onthalen in een warmere, gezelligere en mooiere school die aangenamer zal zijn voor iedereen.
Je kan de werken volgen op Facebook en op de website.
http://www.thang-ka.com/ecole-parapente/cursistenhoekje/article/de-werken-van-2014

Reizen

Door de dakwerken konden we deze herfst geen reis naar het buitenland organiseren. We stellen jullie daarentegen een nieuwe bestemming voor tijdens de lente van 2015. De juiste data en plaats hopen we jullie in december te kunnen bekendmaken.

De ploeg

Bopbop
Bravo voor Bopbop die net z’n eindexamen als BPJEPS tot een goed einde heeft gebracht. We heten hem dan ook van harte welkom in de kringen van de gediplomeerde monitors. De samenwerking verliep zo vlot deze zomer dat hij ook volgend jaar deel zal uitmaken van het Thang-ka team.

Pafke

We laten jullie ook even kennismaken met onze nieuwe mascotte Pafke, een jonge deugniet die ons eind augustus adopteerde en die intussen volledig deel uitmaakt van de Thang-ka familie.
Je kan z’n guitige snuit bewonderen op de website.
http://www.thang-ka.com/ecole-parapente/de-parapenteschool/article/de-ploeg-2013

We hopen jullie zeker terug te zien in 2015 om samen te vliegen in Dienne of elders en wensen jullie een uitstekende herfst toe. Profiteer nog van de mooie dagen voor de winter toeslaat.

Tot binnenkort

Jo en Els